Mazout Leveren

Mazoutvoordeel.be levert reeds mazout vanaf 600 liter. Wij leveren uitsluitend in de gemeenten (postcodes) die u kan selecteren tijdens de berekening van de mazoutprijs.  Voor al onze mazoutleveringen beschikken wij over 5 eigen vrachtwagens. Daarnaast werken we ook met bevriende mazoutleveranciers en partners die voornamelijk in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Brussel, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Namen, Luik, Henegouwen en Luxemburg voor rekening van Mazoutvoordeel.be stookolie leveren.

Uw mazout bestelling zullen wij leveren binnen de op de website vermelde leveringstermijn. Deze termijn staat ook vermeld in de bevestiging, die u via e-mail ontvangt.
Mazoutleveringen gebeuren steeds op werkdagen. Op zaterdag, zondag en feestdagen wordt er niet geleverd. Daags voor de voorziene levering zal u van ons een automatische sms of email ontvangen ter verwittiging. Op deze sms kan en hoeft u niet te antwoorden.

Is de mazouttank niet bereikbaar, vragen wij u aanwezig te zijn tijdens de levering om de chauffeur toegang te verlenen. De vulmond van de mazouttank moet altijd makkelijk bereikbaar zijn en de afstand mag maximaal 45 meter van de straatkant bedragen. Indien de bestelling vooraf betaald is én de mazouttank makkelijk bereikbaar is, moet u niet aanwezig zijn tijdens de levering.

Spoedleveringen zijn helaas niet mogelijk. In een aantal regio’s wordt er wel bijna dagelijks geleverd.

 

BESTELLEN >