Mazout betalen

Bij Mazoutvoordeel.be heeft u de keuze om uw mazout op voorhand of bij levering te betalen. Goede afspraken maken goede vrienden: de mazoutprijs bij bestelling is meteen ook de prijs die bij levering zal worden aangerekend. Deze overeengekomen mazoutprijs staat ook in de bevestigingsmail die u na het plaatsen van de bestelling heeft ontvangen. Bij onrechtmatig annuleren van bestellingen zal onmiddellijk € 100 annulatiekosten (incl. BTW) worden aangerekend, conform de algemene voorwaarden.

Betalingsfaciliteiten:

Vooraf per overschrijving

Na uw bestelling ontvangt u niet alleen een bevestiging via e-mail, u zal ook een e-mail ontvangen met alle informatie om de overschrijving te kunnen uitvoeren. Opgelet, u moet de gestructureerde mededeling gebruiken (zoniet zal uw bestelling niet worden vrijgegeven). Betaling per overschrijving is verplicht wanneer wij kunnen leveren tijdens uw afwezigheid.

 

 

Bij levering

Deze optie is alleen mogelijk wanneer u thuis bent tijdens de mazoutlevering. U betaalt dan rechtstreeks aan de chauffeur. U betaalt via betaalkaart (Bancontact) of met kredietkaart (Visa/Mastercard). Om veiligheidsredenen vragen wij om cash betalingen zoveel mogelijk te vermijden.

 

BESTELLEN >