Mazoutvoordeel.be - Mazout goedkoop bestellen - Altijd de scherpste prijzen voor mazout!

Bereken uw mazoutprijs

Geef hieronder uw postcode in. Wordt uw postcode niet aanvaard, dan leveren we (nog) niet in uw regio. Mazoutprijs inclusief BTW.

Postcode(van het leveringsadres)

Hoeveelheid(gewenste hoeveelheid mazout)

0€/L Totaal € 0
0€/L Totaal € 0
PLUS MAZOUT – Antivries tot -20°C goedkoper verwarmen lagere onderhoudskosten milieuvriendelijker
  Prijsevolutie

De goedkoopste mazoutleverancier

Mazoutvoordeel.be is al meer dan 5 jaar dé referentie voor de goedkoopste mazoutprijzen. Naast de scherpste mazoutprijs, profiteert u ook van al deze voordelen.

  • Mazout leveren vanaf 600L Wij vullen uw mazouttank reeds vanaf 600 liter.
  • Dag & Nacht stookolie bestellen U kan 7 dagen op 7 en 24u op 24 stookolie bestellen.
  • Beste mazoutprijs/mazoutkwaliteit Wij leveren alleen maar mazout van uitstekende kwaliteit.
  • Uitgebreide betaalopties U kan uw mazout betalen per overschrijving, cash met de bankkaart (Bancontact) of via kredietkaart.
  • 7 jaar ervaring Al meer dan 32.000 gezinnen bestelden stookolie via Mazoutvoordeel.be

Evolutie van de mazoutprijs

Bij Mazoutvoordeel.be vindt u sowieso de beste mazoutprijzen op de mazoutmarkt.

De mazoutprijs is afhankelijk van de notering van stookolie op de internationale oliemarkten én de verhouding van de euro ten opzichte van de dollar. Hierdoor stijgt en daalt de mazoutprijs regelmatig.

Bekijk daarom regelmatig onze grafiek en ontdek wanneer het een gunstig moment is om mazout goedkoop te bestellen.

mazoutprijs op laagste niveau in 4 jaar

20/03/2020

Daar zijn twee belangrijke redenen voor.
Ten eerste worden we op dit moment geconfronteerd met een toename van het aantal geproduceerde vaten als gevolg van het mislukken van de onderhandelingen om de productie te reguleren.
De tweede reden is de aanzienlijke daling van de vraag in verband met de coronaviruspandemie die momenteel over de hele wereld woedt. De economie vertraagt, vliegtuigen blijven op de grond en het virus is nog niet onder controle. Mazoutvoordeel is de afgelopen dagen zodanig overrompeld door de vraag, dat we de gebruikelijke levertijden niet meer kunnen garanderen. We houden u op de hoogte van de evolutie van de situatie.

Einde stookolie nog niet voor morgen

13/08/2018

Een tweetal weken geleden zette Vlaams Minister van Energie Bart Tommelein de hele mazoutsector op zijn kop. Zijn Vlaamse Energieplan verbood immers de verkoop van mazoutketels vanaf 2021. Ondertussen heeft hij al, om in het thema te blijven, “gas” moeten terugnemen. Een eventueel verbod is immers federale materie en geen gewestelijke.

Hoe ziet de toekomst er dan wél uit? Volgens het Federale Energiepact kunnen mazoutgebruikers hun bestaande ketels vervangen tot en met 2035 (ook door een nieuwe mazoutketel), vanaf dan zou er enkel een verkoopsverbod komen. In Vlaanderen wil men vanaf 2021 wél het verbod vervroegd invoeren, MAAR uitsluitend voor nieuwbouw en ingrijpende energetische renovaties. Mazout blijft dus beschikbaar als energiebron, ook na 2035. Lees ons dossier over de toekomst van mazout

Mazoutvoordeel.be conform met AVG (GDPR)

28/05/2018

Sinds 25 mei 2018 is de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ook wel bekend als GDPR, van kracht. Die moet een veel betere bescherming garanderen aan natuurlijke personen, bij de verwerking van hun gegevens.

Mazoutvoordeel.be heeft altijd al veel belang gehecht aan een zorgvuldige en veilige verwerking van persoonsgegevens. Daarom staan we achter de nieuwe Europese regelgeving en hebben we ons privacybeleid hier volledig op afgestemd. U kan dus op uw twee oren slapen dat zowel uw mazoutbestelling als de verwerking van uw gegevens zorgvuldig worden uitgevoerd. U kan ons gewijzigd privacybeleid hier consulteren.