Mazoutvoordeel.be - Mazout goedkoop bestellen - Altijd de scherpste prijzen voor mazout!

Bereken uw mazoutprijs

Geef hieronder uw postcode in. Wordt uw postcode niet aanvaard, dan leveren we (nog) niet in uw regio. Mazoutprijs inclusief BTW.

Postcode(van het leveringsadres)

Hoeveelheid(gewenste hoeveelheid mazout)

0€/L Totaal € 0
0€/L Totaal € 0
PLUS MAZOUT Antivries tot -20°C goedkoper verwarmen lagere onderhoudskosten kleinere ecologische voetafdruk (dan standaard mazout)
  Prijsevolutie

De goedkoopste mazoutleverancier

Mazoutvoordeel.be is al meer dan 5 jaar dé referentie voor de goedkoopste mazoutprijzen. Naast de scherpste mazoutprijs, profiteert u ook van al deze voordelen.

  • Mazout leveren vanaf 600L Wij vullen uw mazouttank reeds vanaf 600 liter.
  • Dag & Nacht stookolie bestellen U kan 7 dagen op 7 en 24u op 24 stookolie bestellen.
  • Beste mazoutprijs/mazoutkwaliteit Wij leveren alleen maar mazout van uitstekende kwaliteit.
  • Uitgebreide betaalopties U kan uw mazout betalen per overschrijving, cash met de bankkaart (Bancontact) of via kredietkaart.
  • 7 jaar ervaring Al meer dan 32.000 gezinnen bestelden stookolie via Mazoutvoordeel.be

Evolutie van de mazoutprijs

Bij Mazoutvoordeel.be vindt u sowieso de beste mazoutprijzen op de mazoutmarkt.

De mazoutprijs is afhankelijk van de notering van stookolie op de internationale oliemarkten én de verhouding van de euro ten opzichte van de dollar. Hierdoor stijgt en daalt de mazoutprijs regelmatig.

Bekijk daarom regelmatig onze grafiek en ontdek wanneer het een gunstig moment is om mazout goedkoop te bestellen.

Mazoutprijs herstellende na Covid-dip

11/03/2021

De aanhoudende prijsdalingen van stookolie, onrechtstreeks veroorzaakt door de pandemie, liggen ondertussen alweer een tijdje achter ons.
De mazoutprijs zit al 4 maanden in de lift en het valt niet te voorspellen of het einde al in zicht is.

Einde stookolie nog niet voor morgen

13/08/2018

De speculaties over de toekomst van stookolie zijn op zijn zachtst gezegd verwarrend. Soms hoort men 2021, soms 2025, maar ook 2030, 2035 en 2050, onder andere. Voeg daar nog een miscommunicatie vanuit de politiek aan toe, en je hebt alle ingrediënten voor een zeer slechte soap.

Hoe ziet de toekomst er dan wél uit? Volgens het Federale Energiepact kunnen mazoutgebruikers hun bestaande ketels vervangen tot en met 2035 (ook door een nieuwe mazoutketel), vanaf dan zou er enkel een verkoopsverbod komen. In Vlaanderen wil men vanaf 2021 wél het verbod vervroegd invoeren, MAAR uitsluitend voor nieuwbouw en ingrijpende energetische renovaties. Mazout blijft dus beschikbaar als energiebron, ook na 2035. Lees ons dossier over de toekomst van mazout

Mazoutvoordeel.be conform met AVG (GDPR)

28/05/2018

Sinds 25 mei 2018 is de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ook wel bekend als GDPR, van kracht. Die moet een veel betere bescherming garanderen aan natuurlijke personen, bij de verwerking van hun gegevens.

Mazoutvoordeel.be heeft altijd al veel belang gehecht aan een zorgvuldige en veilige verwerking van persoonsgegevens. Daarom staan we achter de nieuwe Europese regelgeving en hebben we ons privacybeleid hier volledig op afgestemd. U kan dus op uw twee oren slapen dat zowel uw mazoutbestelling als de verwerking van uw gegevens zorgvuldig worden uitgevoerd. U kan ons gewijzigd privacybeleid hier consulteren.